Over Massagetherapie ATC

Sener Atas
Sener Atas

Massagetherapie ATC is begin 2021 gestart, nadat ik door lichamelijke klachten mijn werk als bloemenkweker niet meer fulltime kon doen. Altijd heb ik al mensen willen helpen, die net als ik klachten ervaren in hun lichaam. Zodoende kwam ik bij massagetherapie, Libosan therapie en Chiro therapie uit. Met deze therapievormen kan ik mensen die pijnklachten hebben een handje helpen.

Wanneer je last hebt van bijvoorbeeld je rug(hoge en/of lage rug), nek, armen, tenniselleboog kun je terecht bij massagetherapie ATC.

Door middel van manuele wervelcorrectie en Chiro therapie probeer ik je zo goed mogelijk te helpen. Wanneer je komt met pijnklachten wordt er gekeken naar het geheel. Je moet niet gek kijken, dat als je last hebt van je nek, dat er ook naar je bekken gekeken wordt. Verschillende klachten kunnen namelijk komen doordat de bekken niet goed staan.

Bij massagetherapie ATC kun je ook terecht voor dry cupping en stoelmassage. Kijk verder op de site voor meer uitleg over deze massagevormen.

Dus wanneer je klachten ervaart schroom niet om contact op te nemen voor een behandeling!